Met Hoppin op weg

Hoppin is jouw gids door het openbaarvervoeraanbod. Zo brengen Hoppinpunten verschillende vervoeroplossingen samen, en kun je vanaf eind 2023 gebruik maken van de Hoppincentrale en de Hoppinreisplanner. Zo hop je vlot van trein naar tram, van tram naar deelfiets, van deelfiets naar deelauto en alles ertussenin.

Jong koppel aan een Hoppinzuil

Naadloos overstappen aan een Hoppinpunt

Een Hoppinpunt brengt het beste van mobiliteit samen. Je vindt er verschillende vervoermiddelen die netjes op elkaar zijn afgestemd (trein, tram, bus, deelfietsen, deelauto’s, …) zodat je vlot overstapt op een ander (eigen) vervoermiddel. Vaak kun je er ook je elektrische fiets opladen aan het oplaadpunt of je bestelling oppikken aan de pakjesautomaat.

Wat is een Hoppinpunt?

Hoppincentrale en Hoppinreisplanner

Wil je weten welke vervoermiddelen je het best kunt combineren, hoelang jouw reis duurt en hoeveel alles kost? 3 adressen waar je terechtkunt: de Hoppinapp, Hoppinwebsite of het callcenter van de Hoppincentrale.

Over de Hoppinreisplanner

Boek je flexbus

Flexibel reizen? Dat doe je binnenkort met het flexvervoer, de vervanger van de belbus. Momenteel lopen er testprojecten om flexvervoer uit te rollen in Vlaanderen. Zo reserveer je in de regio’s Klein-Brabant, Vlaamse Ardennen en Aarschot-Diest vandaag al de flexbus via de Hoppinapp of telefonisch via de Hoppincentrale. De feedback van reizigers, chauffeurs en De Lijn uit die pilootprojecten gebruiken we vervolgens om de werking van Hoppin te optimaliseren.

Boek je flexbus

De Hoppincentrale

Waarvoor kan je bij de Hoppincentrale terecht?

Veelgestelde vragen

De Hoppinreisplanner

Meer uitleg over het gebruik van de Hoppinapp.

Veelgestelde vragen

Flexvervoer

Alles wat je moet weten over flexvervoer.

Veelgestelde vragen

Boek je flexbus

Via de Hoppincentrale

Bereikbaar op 0800 12 2 12