Week van de Mobiliteit

Proef voordelig van combimobiliteit

Tijdens de Week van de Mobiliteit, van 16 tot 22 september 2023, doen De Lijn, de NMBS en een aantal aanbieders van deelsystemen speciale promoties zodat jij voordelig kan proeven van verschillende vormen van openbaar vervoer en deelmobiliteit.

Want dàt is Hoppin: verschillende vervoermiddelen combineren om zo vlot op je bestemming te geraken. Zo neem je bijvoorbeeld eerst de bus en spring je dan op een deelfiets om de laatste kilometers af te leggen. Of je fietst naar een Hoppinpunt en stapt daar over in een deelwagen. Hoppin combineert trein, tram, bus, step of (deel)fiets. Da’s hop en je bent er!

Profiteer nu van deze promoties:

Gezin met twee kinderen staat aan bushalte. Op de achtergrond zien we een treinstation.

Trein/Tram/Bus

NMBS
Op Autoloze Zondag reis je met het Mobility Ticket overal in België heen en terug voor maar €8.
nmbs.be

De Lijn
De Week van de Mobiliteit is het ideale moment om duurzaam te reizen met bus en tram met de extra voordelige digitale 10-rittenkaart van De Lijn. Deze kost (uitzonderlijk!) slechts €10 i.p.v. €17 en is een maand lang geldig. Het proberen waard!
delijn.be

MIVB
De MIVB zorgt op Autoloze Zondag 17/9 voor gratis vervoer! Ook wordt de dienstverlening versterkt op de meeste metro-, tram- en buslijnen.
stib-mivb.be

Deelfietsen en deelsteps

Donkey Republic
Krijg 30 minuten gratis rijcredit op een (elektrische) Donkey fiets. Download de app en vul de code EMWBE23 in bij ‘discount code’ tussen 15-23 september 2023. Slechts 1 code per gebruiker.
dnky.bike

Hoppy
Stort €20 en krijg €20 terug! Ontdek Hoppy, jouw mobiliteitspartner voor elektrische steps en fietsen in diverse steden. Profiteer van deze aanbieding tijdens de Week van de Mobiliteit en geniet van een handige ‘last mile’-oplossing na je busreis.
behoppy.eu

Blue-Bike
Tussen 16/9 en 24/9 krijg je van Blue-bike je lidmaatschap voor het eerste jaar cadeau, dankzij deze promocode ikfietsmee. Bovendien zijn voor bestaande leden alle ritten met de fiets op zondag 17/9 gratis. Waarom dus nog twijfelen om hun deelfiets te ontdekken?! Je vindt de blauwe fietsen op meer dan 110 locaties in België.
blue-bike.be

Velo Antwerpen
Velo Antwerpen geeft 1000 gratis dagpassen weg, wees er dus snel bij! Maak je gratis dagpas aan vóór 22 september 2023 en gebruik hem binnen 30 dagen na aanmaak.
velo-antwerpen.be

Lime
Tijdens de Week van de Mobiliteit van 16 tot 22 september biedt Lime alle nieuwe gebruikers 3 gratis ontgrendelingen aan! Voeg de code BELGIUMXLIME23 toe in de applicatie van Lime om ervan te kunnen genieten.
li.me

Bird deelsteps
Geniet tussen 16 september 9u en zaterdag 23 september van 25% korting op 2 ritjes met de e-step via de code CARFREE23 in de app (gelimiteerd op 15 minuten per rit). Of kom op zondag 17 september tussen 11-17u naar de infostand tijdens ‘Antwerpen Shift’ in Antwerpen, waar je gratis een testrit kan maken op de Bird-steps. Via een ‘grabbelton’ ter plaatse, kan je ook gratis Bird saldo winnen.
Bird.co

Deelwagens

Cambio
Vanaf 16 september tot en met eind oktober 2023 kan je bij cambio autodelen Vlaanderen genieten van gratis instap (= €35 korting bij je registratie). De korting wordt automatisch toegekend.
cambio.be

Green Mobility
GreenMobility is een 100% elektrische carsharing provider met een missie om duurzaam en flexibel vervoer aan te bieden in steden over heel Europa. Met de code GM30 krijg je 30 gratis minuten om GreenMobility uit te proberen.
greenmobility.com

CoopStroom
CoopStroom biedt 2 acties aan om hun autodeelsysteem voordelig te ontdekken: een gratis startbudget van €35 (actie loopt tem 31 oktober 2023) of een gratis Coop formule t.w.v. €225 (actie tem 30 september 2023).
coopbewuststroom.be

Cozywheels
Word tijdens de Week van de Mobiliteit lid van Cozywheels autodelen en maak kans op verschillende prijzen. De hoofdwinnaar krijgt een boekenbon t.w.v. €50. De runner-ups krijgen een gratis 2e jaar lidmaatschap bij Cozywheels.
cozywheels.be

Poppy
Heb je nog geen Poppy-account? Download de app en registreer je gratis om onze auto’s, bestelwagens, e-scooters of e-bikes te gebruiken. Ontvang €10 aan gratis tegoed met de code NEW10. Code alleen geldig voor nieuwe gebruikers. De code is geldig tot 22 september. Eenmaal gecodeerd kan de code binnen 15 dagen worden gebruikt.
Poppy.be

Valckenier Share
Van 16 september tot 15 oktober geniet je van een gratis eerste rit met een elektrische deelwagen van Valckenier Share. Je vindt hen in Oost-Vlaanderen en Vlaamse-Brabant. Registreer je hier met de promocode DELIJNJ0B2HIXGGT.
Valckenier.be

Dégage
Word lid van Dégage en betaal het eenmalige lidgeld van €35 via het mobiliteitsbudget. Ook je Dégage-ritten kan je zo terugbetaald krijgen. Spreek je werkgever aan over het mobiliteitsbudget en de mogelijkheid om voor Olympus Mobility te kiezen.
degage.be

Miles Mobility
Autobezit is voorbij gestreefd! Gebruik daarom een deelauto van MILES. Zij geven je een duwtje in de rug met een starttegoed van €15.

Download de MILES app & registreer je gratis
– Gebruik de code sharing15 en ontvang €15 tegoed. Alleen geldig voor nieuwe gebruikers. Tegoed is na verzilvering geldig voor 1 week. Promocode geldig tot 31.12.2023.
– Kies een voertuig in de buurt en start met rijden.

Wist je dat 1 deelauto tot wel 15 privévoertuigen vervangt? Rij met MILES en draag bij aan het verminderen van CO2-uitstoot en geluidsoverlast & verbeter de kwaliteit van het stadsleven.
miles-mobility.com

Hoppin geeft op deze pagina een loutere opsomming van promo’s die geldig zijn tijdens de Week van de Mobiliteit. Ben je op zoek naar meer info over een promo of van een aanbieder, dan wend je je best rechtstreeks tot deze aanbieder.

Om jou een volledig overzicht van het aanbod te bieden, vind je hieronder alle andere duurzame vervoeraanbieders in Vlaanderen:

Autodelen

Getaround
Caramigo
Stapp.in
Battmobility
Partago
Wibee
Share Mobility

 

Deelfietsen & deelsteps

Baqme e-deelbakfiets
Dott
Mobit
Cyclant
Swapfiets
Fietspunten

 

 

Andere:

Waterbus
Blablacar
Carpool.be
Olympus Mobility